Wegens vakantie zijn wij gesloten tot en met 13 oktober. Bestellingen en e-mails tijdens deze periode zullen dan ook pas na 13 oktober behandeld worden.

Veelgestelde vragen

 • Kunnen bestelde producten worden afgeleverd op een postbusadres?
  Als u kiest voor een normale zending waarbij er niemand hoeft te tekenen dan is dit mogelijk. Het is niet mogelijk als u voor een verzekerde zending kiest om er moet getekend worden voor de zending.
 • Hoe lang blijft mijn wijn koud bij gebruik van de wijnkoelstaaf?
  Een koude wijnfles blijft circa 45 min koud bij het gebruik van de wijnkoelstaaf.
 • Maakt de wijnstaafkoeler ook de wijn koud?
  De wijnkoelstaaf is oorspronkelijk gemaakt om de wijn gekoeld te houden en niet om de wijn koud te maken. Het zal een wijnfles op kamertemperatuur wel wat kouder maken maar het zal niet de wijn op de temperatuur kunnen krijgen die je krijgt in de koelkast.
 • Wordt een bestelling gratis bezorgd?
  Alle bestellingen op Wijnkoelstaaf.nl worden gratis verzonden naar Nederlandse adressen. Kiest u voor een verzekerde zending dan word deze extra service wel in rekening gebracht.
 • Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?
  Bij directe betaling van uw bestelling streven wij ernaar om het product dezelfde dag nog te versturen als het product onder werktijd besteld word. Gemiddeld worden de producten binnen drie dagen bezorgd op uw opgegeven adres.
 • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
  Zodra bij ons de betaling binnen is van uw bestelling krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging. In de meeste gevallen krijgt u binnen 24 uur van ons een tweede email met de melding dat uw bestelling verzonden is. Heeft u ervoor gekozen om de bestelling via een verzekerde verzending te laten versturen dan krijgt u een track-trace code per mail opgestuurd. Bij reguliere zending dan krijgt u ook een melding van verzending en dan kunt u het product de volgende werkdag verwachten. Voor beide zendingen hoeft u niet thuis aanwezig te zijn om te tekenen voor ontvangst.
 • Wie bezorgt mijn bestelling?
  Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL en meestal de volgende werkdag afgeleverd nadat u van ons de mail van verzending heeft ontvangen.
 • Kan ik een bestelling op een ander adres laten bezorgen
  Ja hoor, dat is geen enkel probleem. Je voegt dan bij het controleren van je gegevens een ander bezorgadres toe.
 • Kan ik een bestelling wijzigen?
  Heeft u nog geen e-mail ontvangen dat het pakket verzonden is dan kunt u ons altijd contacteren en de wijziging doorgeven. Hou er rekening mee dat bestellingen die geplaatst worden en betaald zijn per direct verwerkt worden.
 • Uit welke betalingsopties kan ik kiezen?
  Bij Brulo bieden wij de volgende betalingsopties aan: iDeal,Creditcard, Paypal, Overboeking / internet bankieren en Sofort
 • Kan ik mijn bestelling volgen?
  U ontvangt een automatisch gegenereerde e-mail met uw track en trace code zodra uw artikel is verzonden. U kunt dit nummer gebruiken om uw bestelling te volgen via de website van de koerier. U vindt tevens een link in dezelfde e-mail met een link naar de website de website. Heeft u deze e-mail niet ontvangen in de aangegeven levertermijn van de aangegeven levertermijn van uw bestelling, neem dan a.u.b contact op met ons. Controleer a.u.b wel voordat u contact met ons opneemt uw ongewenste e-mail map voordat u contact met ons opneemt, het kan gebeuren dan onze e-mails door bepaalde filters in uw ongewenste e-mail map terecht is gekomen.
 • Mijn bestelling is niet compleet geleverd
  Wanneer u bij ons meerdere producten in één order besteld, is het mogelijk dat deze op verschillende dagen geleverd worden. Dit geld tevens ook voor producten die bestaan uit meerdere pakketten. De transporteur bedrijven bepalen of zij deze pakketten tegelijkertijd bezorgen of op verschillende dagen en wij hebben hier helaas geen invloed op.
 • Mijn bestelling is beschadigd geleverd
  Wij proberen onze producten zo goed mogelijk te verpakken voordat wij deze meegeven aan onze transporteurs maar het kan helaas altijd nog gebeuren. Neem bij geval van beschadiging per e-mail contact op met onze klantenservice. Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden en indien mogelijk enkele digitale foto's van de beschadigingen. Wij streven ernaar om u zo snel terugkoppeling te geven zodat u uiteindelijk tevreden bent met uw bestelde product. Gemiddeld krijgt u bij ons binnen 48 uur een reactie behalve in het weekend of op feestdagen.