Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende beveiligde betaalmogelijkheden aan:

iDeal

Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internetbankieromgeving,op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Credit Card

Wanneer u ervoor kiest om via uw creditcard(Visa, MasterCard en American Express) te betalen. Dan voert u uw creditcardgegevens in via de beveiligde SSL-procedure veilig in op onze website. We zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Overboeking / internetbankieren

Kiest u ervoor om via overboeking uw bestelling te betalen, dan kiest u ervoor om het totaal bedrag van uw bestelling op een later moment over te boeken naar onze bankrekeningnummer. Als u voor deze optie kiest dan is het belangrijk dat u bij de betaling de ordernummer vermeld om anders kunnen wij u betaling niet linken aan uw bestelling. Let op: Het kan 3 tot 5 werkdagen duren voordat een betaling via overboeking is verwerkt, hierna  gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

PayPal

PayPal is een E-Wallets en biedt u een kopersbescherming aan voor een kleine vergoeding. Het bedrijf PayPal opereert als tussenpersoon tussen de verkoper en de koper. De werkwijze is als u een product besteld op deze website dan betaalt u via PayPal het vereiste bedrag. Mochten wij niet voldaan hebben aan de gemaakte afspraken, dan krijgt u als koper uw geld terug. De vergoeding die dit bedrijf hiervoor vraagt bedraagt 3.5% van het verkoopbedrag (kosten voor koper).